Hoe McAfee-downloadfoutcode 12152 met eenvoudige stappen te repareren?

 


Downloadfout 12152 of de runtimecode 12152 is de veelvoorkomende fout die gebruikers tegenkomen bij het downloaden van de McAfee-antivirus. Omdat de code tijdens de looptijd niet functioneerde, wil nog niet zeggen dat deze op enigerlei wijze corrupt was. Als u dit probleem niet aanpakt en oplost, verschijnt het als een onaangename melding op uw scherm. Runtime-fouten of fout 12152 kunnen plotseling optreden. Elke keer dat u McAfee Antivirus downloadt, kan er een foutmelding op het scherm verschijnen. Als deze foutmelding of een ander dialoogvenster niet onmiddellijk wordt opgelost, kan het herhaaldelijk verschijnen.

Als onderdeel van de symptomen verdwijnen bestanden of verschijnen er nieuwe bestanden. Hoewel dit symptoom meestal wordt veroorzaakt door een virusaanval, kan een runtimefout ook worden toegeschreven aan een virusinfectie. U kunt tijdens het werken zelfs getuige zijn van een lage internetsnelheid.

Oorzaken van downloadfoutcode 12152 in McAfee

Softwareontwikkelaars schrijven hun code met de mogelijkheid van fouten in gedachten. Zelfs met het beste programma-ontwerp kunnen er nog steeds fouten optreden. Daarom zijn er geen foutloze ontwerpen. Fouten kunnen optreden tijdens runtime als een specifieke fout niet wordt aangetroffen en afgehandeld tijdens het ontwerp en het testen.

Het uitvoeren van incompatibele programma's is een veelvoorkomende oorzaak van runtime-problemen. Een virusinfectie kan het ook veroorzaken, een slecht grafisch stuurprogramma of een geheugenprobleem. Wat de situatie ook is, een snelle oplossing is vereist om meer problemen te voorkomen. Hier zijn enkele oplossingen voor het probleem. Als u te maken krijgt met een downloadfout, kunt u het beste verbinding maken met McAfee-ondersteuning.

Misschien ben je in dit deel naïef en vraag je je af waarom je de fout blijft zien. Als u de fout blijft zien tijdens de runtime of download, is het de oplossing om het McAfee-ondersteunings nummer te bellen om verbinding te maken met het team. U kunt echter zelfs de onderstaande stappen proberen als u het probleem zelf wilt oplossen.

Stappen om downloadfout 12152 in McAfee op te lossen:

  • Download de MCPR Tool en voer het probleemoplossingsproces uit.
  • Navigeer door de downloadmap en dubbelklik op het bestand en verwerk vervolgens Ctrl +
  • U krijgt beveiligingsvragen, klik op Ja.
  • Klik op uitvoeren/doorgaan.
  • Klik nu op het tabblad Volgende dat u ziet op het scherm McAfee Software Removals. Klik vervolgens op Akkoord in het overeenkomstvenster.
  • U ziet een beveiligingsvalidatiescherm, typ de code die op het vakje staat vermeld> klik op Volgende.
  • Als u klaar bent, ziet u het bericht Verwijdering voltooid.
  • Klik op het tabblad Voltooien om de downloadfout op te schonen.
  • Download en installeer de McAfee-antivirus nu weer probleemloos.

Als deze stappen niet werken en u nog steeds met het probleem wordt geconfronteerd, neemt u voor hulp contact op met het team met het McAfee support Nederland nummer. U krijgt real-time ondersteuning voor eenvoudig downloaden.

Gerelateerde blogs :-  Hoe McAfee-netwerkbeveiliging inschakelen?


 

Popular posts from this blog

Wat te doen als uw McAfee-installatie mislukt?

Hoe het CPU-gebruik van McAfee beperken?

Hoe McAfee Web Boost inschakelen?