Hoe het CPU-gebruik van McAfee beperken?

Als dit de eerste keer is dat u op zoek bent naar een antivirussoftwareprogramma met de beste functies, weet u misschien niet welke toepassing u moet selecteren. In tijden als deze moet u voor McAfee kiezen omdat het u zonder problemen tal van voordelen en diensten zal bieden.

Hoewel u andere beveiligingssystemen kunt tegenkomen, zal dit het beste bij u passen omdat het aandacht heeft voor zijn klanten. Daarom moet u uw best doen om erachter te komen hoe het werkt met de hulp van het McAfee-ondersteuning steam zodra u tijd heeft.

Het maakt niet uit welk type technologisch apparaat u gebruikt, u kunt deze applicatie op al deze apparaten downloaden. Daarom kunt u uw computers, laptops of smartphones op elke gewenste manier beschermen.

Ongeacht het type bescherming dat u nodig heeft, dit antivirusprogramma zal u kunnen helpen moeiteloos aan uw eisen te voldoen. Al deze elementen maken het voor u gemakkelijk om de meest geavanceerde services aan te schaffen.

Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u afhankelijk bent van technologie en internet, het kan nog steeds moeilijk zijn om de functies van een antivirusprogramma zoals McAfee te installeren en in te stellen. Het is omdat elke applicatie anders werkt en een aparte set regels heeft.

Daarom dient u in deze situaties contact op te nemen met het technische ondersteunings team van McAfee en hen te vragen u te begeleiden volgens uw voorkeuren en vereisten. Daarnaast zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u het CPU-gebruik van deze software wilt beperken. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de McAfee beveiliging stoepassing op uw voorkeursapparaat openen
  • Zodra u zich in het hoofdvenster van het softwareprogramma bevindt, gaat u onmiddellijk naar de kolom Geplande scanopties
  • Tik op de Scan Anytime-tegel die u op de volgende pagina vindt die wordt geopend
  • Selecteer de Performance sectie categorie die beschikbaar zal zijn op de volgende pagina
  • Tik op de tegel CPU-gebruik beperken en schakel deze dienovereenkomstig in

Bellen McAfee Ondersteunings Nummer als u nog andere twijfels heeft.

Gerelateerde blogs :- Hoe de McAfee VPN-locatie wijzigen?


 

Popular posts from this blog

Wat te doen als uw McAfee-installatie mislukt?

Hoe McAfee Web Boost inschakelen?