McAfee Internet Security installeren

Hoewel McAfee Internet Security uitstekend bescherming biedt tegen de risico's van een internetverbinding, is het ook een hardnekkig programma dat de bronnen van uw computer kan opgebruiken en ongewenste vertragingen kan veroorzaken. Verwijderen kan lastig zijn, maar het is te doen als u de juiste stappen volgt om het programma binnen enkele minuten van uw Windows- of Mac-computer te verwijderen Mcafee Contact Nederland.

Log in op uw McAfee-account

  • Als u de McAfee Internet Security-licentie op een andere computer wilt gebruiken nadat u de installatie ongedaan hebt gemaakt, moet u de licentie van de oude computer opheffen. Dit kan geld besparen, omdat u voor de andere computer geen licentie hoeft aan te schaffen.
  • Om u aan te melden bij uw account, gaat u naar de startpagina van McAfee op Mcafee Klantenservice Nederland Rechtsboven op de pagina ziet u een knop met 'Mijn account'. Klik op deze knop.
  • Log in met het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw McAfee-gebruikersaccount (het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde) en uw wachtwoord. Klik op 'Inloggen' om naar uw account te gaan.
Deactiveer de licentie.
  • De pagina Mijn account bevat alle informatie over uw McAfee Internet Security-licentie, inclusief de versie en licentievoorwaarden en vervaldatums. Navigeer naar 'Mijn account'. bladzijde. Hier vindt u een lijst met computers die aan uw account zijn gekoppeld. Selecteer het tabblad voor de computer die u wilt deactiveren.
  • Zoek naar het kopje 'Details'. Hier vind je de knop 'Deactiveren'.
    Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u de licentie voor deze computer wilt deactiveren. Als u zeker weet dat u dat wilt, klikt u op 'Deactiveren.
  • Eenmaal gedeactiveerd, kunt u de licentie voor een andere computer gebruiken, of u nu net een nieuwe hebt gekocht of gewoon een andere computer wilt beschermen die u al had.

Ga naar Instellingen of Configuratiescherm.
  • Om McAfee Internet Security op een Windows 10-computer te verwijderen, gebruikt u het instellingenmenu (gebruik voor Windows 8, Windows 7 en Vista het Configuratiescherm).
  • Klik op de Start-knop.

Selecteer het menu Instellingen.
  • Veeg in Windows 8 vanuit de rechterbovenhoek van het scherm en tik op Zoeken . Typ "Configuratiescherm" in de zoekbalk en tik of klik op Configuratiescherm .
  • Klik in Windows 7 of Vista op de knop Start en vervolgens op Configuratiescherm.

wij kunnen ook andere diensten verlenen.

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als uw McAfee-installatie mislukt?

Hoe het CPU-gebruik van McAfee beperken?

Hoe McAfee Web Boost inschakelen?