Hoe scan je je computer op virusbedreigingen met McAfee?

McAfee biedt ongeëvenaarde detectie en verwijdering van malware. Het beschermt uw apparaat automatisch tegen virusaanvallen. Het scant al uw e-mails en beschermt uw apparaat tegen huidige en nieuwe bedreigingen. Het biedt ook een virtuele assistent die u helpt bij het scannen van uw pc op virussen.

Als u echter geen gebruik wilt maken van de virtuele assistent en de hele pc handmatig wilt scannen, moet u de stappen volgen die in deze blog worden genoemd. U kunt verschillende scanopties gebruiken, zoals Snel, Geavanceerd en Gepland scannen.

Volg deze stappen om uw computer volledig op virussen te scannen:

Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-pictogram op uw Windows-taakbalk. Er verschijnt een menu; klik op Beveiliging bijwerken.

Als u op Beveiliging bijwerken klikt, verschijnt een venster voor automatisch bijwerken. U moet een paar minuten wachten tot de update is voltooid om naar de volgende stap te gaan. Het venster Automatisch bijwerken wordt gesloten nadat de update is voltooid.

Klik nogmaals met de rechtermuisknop op het McAfee-pictogram in uw Windows-taakbalk en selecteer McAfee Endpoint Security.

Nadat u op McAfee Endpoint Security hebt geklikt, zoekt u het scansysteem in de rechterbovenhoek van het venster.

Klik op de volledige scan en druk op de groene afspeelpijl om door te gaan met scannen.
Wacht een paar minuten tot enkele uren om de scan te voltooien. Het scannen kost tijd, afhankelijk van het aantal bestanden op uw pc.

Zodra de scan is voltooid, ziet u de tekst "Niets gevonden", wat betekent dat er geen bedreiging op uw computer is gevonden.

Als er een virusbedreiging wordt gevonden, kunt u contact opnemen met de Technische ondersteuning van McAfee of het probleem zelf oplossen.

U kunt ook een scan op virussen plannen. Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-pictogram op uw Windows-taakbalk.

Zoek de geplande scan, open deze en stel de gewenste tijd van uw Windows-scan in.
Opmerking: werk uw software zo snel mogelijk bij om uw malwaredatabase up-to-date te houden. Het helpt bij het detecteren van de nieuwste bedreigingen.

Houd uw apparaat vrij van een breed scala aan bedreigingen met McAfee. Als u echter hulp wilt bij het gebruik van deze antivirussoftware, kunt u contact opnemen met McAfee-ondersteuning via het McAfee ondersteunings Nummer.

wij kunnen ook andere diensten verlenen.


Community-verified icon

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als uw McAfee-installatie mislukt?

Hoe het CPU-gebruik van McAfee beperken?

Hoe McAfee Web Boost inschakelen?