Hoe McAfee Firewall beveiliging configureren?


Firewalls, de softwareprogramma's die de informatie kunnen controleren en openen via internetbrowsers op het systeem. Dit zijn de beste bewakers voor de apparaten of systemen om te voorkomen dat kwaadaardige programma's of hackers de toegang tot uw persoonlijke verbindingen en netwerken beveiligen. Ze beschermen u en uw systeem tegen alle mogelijke schade. Deze zijn beschikbaar als hardware-firewalls en software-firewallprogramma's om te beschermen terwijl u aan het browsen bent. Gewoonlijk vereisen hardwarefirewalls geen configuratie omdat ze zijn ingebouwd om uw apparaten te bewaken die op routers zijn aangesloten.

Als uw systeem McAfee Ondersteuning Nederland heeft, is het altijd een goede keuze om firewallsoftware van McAfee Total Protection te krijgen. Dit programma van McAfee kan uw systemen beschermen tegen alle malware en voorkomt dat hackers toegang krijgen tot uw thuisnetwerken. McAfee-firewalls kunnen zowel inkomend als uitgaand verkeer beschermen, inclusief uw persoonlijke gegevens. U kunt alle netwerkverbindingen eenvoudig automatisch beheren via firewallbeveiliging, omdat het u waarschuwt om onnodige netwerken te blokkeren die geen verwerkingsregel hebben zoals gedefinieerd door McAfee-beveiliging.

Uw McAfee Firewall-beveiligingsconfiguratie ophalen
1. Ga naar uw McAfee-software
2. Klik op het tabblad Mijn bescherming in het menu aan de linkerkant
3. Klik op Bescherm uw pc
4. Selecteer Verkeersbeheer
5. Selecteer 
  • Smart Access – voor weinig of geen handelingen vereist voor internetverbinding
  • Bewaakte toegang – Staat één keer toegang toe voor de applicatie
  • Stealth – Blokkeert alle verbindingen zonder configuratie volgens de gedefinieerde regels van McAfee, het stopt met het onthullen van de identiteit van het systeem op het netwerk
  • Lockdown- Blokkeert alle verbindingen
6. Selecteer het juiste beveiligingsniveau van uw keuze
7. Druk op "Toepassen". Hiermee worden alle door u gemaakte instellingen opgeslagen.
8. Dit automatiseert de activering van McAfee Firewall-instellingen en houdt uw systeem veilig.
Als er tijdens dit proces een technische storing optreedt, kunt u via e-mail contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van McAfee

Opmerking: het wordt altijd aanbevolen om alle standaardinstellingen te volgen volgens de instructies van de McAfee Security Protection-software.
Het is belangrijk om te onthouden dat elk nieuw netwerk dat u op het apparaat aansluit, een potentiële bedreiging vormt. Het is dus raadzaam om alle wachtwoorden en beveiligingsinstellingen van tijd tot tijd bij te werken.

Conclusie
Dit McAfee Firewall beveiligings software programma houdt u en uw apparaat fris en vrij van alle potentiële bedreigingen en hackers. Voor verdere vragen kunt u het beste Contact McAfee klantenservice Nummer McAfee-ondersteuningsnummer dat beschikbaar is op de McAfee-site.

Ook voor norton bieden wij technische ondersteuning. Voor assistentie kunt u een beroep doen op Norton klantenservice Belgie.

Popular posts from this blog

Wat te doen als uw McAfee-installatie mislukt?

Hoe het CPU-gebruik van McAfee beperken?

Hoe McAfee-downloadfoutcode 12152 met eenvoudige stappen te repareren?